diumenge, 28 de setembre del 2008

No m'importa la política

Molt sovint, parlant en gent adulta sols sentir coses com: "A mi no m'importa la política; em considere apolítica" i la gent es queda tan ampla! No sé si tota aquesta gent sap que la paraula apolític en grec significa IDIOTA. No puc entendre que gent amb uns estudis superiors anuncien a 4 vents que la política no els interessa. Crec que política és tot. Des de que tries agarrar transport públic o agarrar el cotxe propi com decidir on anar a sopar.
No cal estar posat al dia en què fa cada polític, on ix a sopar o amb qui es reunix per entendre de política però sí s'ha de tindre en compte que en una societat "democràtica" com la que vivim tothom hauria de saber què vota i per què. El fet que gent de 30 anys encara et diga que vota el que li diuen els pares és molt trist. Aquestos fets jo crec que són molt preocupants, més del que els tenim en compte. I aquesta situació és fruit del sistema pol´tic actual.

Un poble que no té interès pels seus drets és un poble fàcilment manipulable. Mentre tinguem tanta gent com la que m'he anat trobat i que responen a aquest perfil, tindrem un poble on els mandataris que actualment tenim estiguen contents perquè tindran el poder per molts anys!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La meva experiència és que qui diu que passa de la política és del PP i li fa vergonya dir-ho. Si algú et diu això altra vegada pensa mal. Jo soc independentista i ho dic ben clar, fins i tot als meus alumnes, que crec que accepten més la sinceritat que no pas les mitges veritats.

Anònim ha dit...

Blogosfera d’ERPV

http://blogs.avui.cat/erpv/


blocs-erpv@hotmail.com

Anònim ha dit...

Que gran article Amparito.
No sabia que la paraula apolític volia dir IDIOTA! Ara quan algu m'ho diga la resposta serà: eres IDIOTA!

XDD

LAIA!

Besets

Efrem ha dit...

Molt bon escrit! Tota la raó.