dimarts, 22 d’abril del 2008

Quan no se't valora....

Hi ha dies que estàs més afonat que altres, o almenys això és el que li passa a esta personeta que escriu, de quan en quan, en este blog. Quan això passa sempre penses que mai ixiràs del pou i que el vent sempre bufa en contra teu. Però, quan passen els dies penses: quina idiotada més gran pensava jo fa uns dies. I tornem a començar.
I per què escric jo ara això? Pues per cosetes que passen al llarg del dia... Ja diuen que hi ha gent que naix amb estrel·la i altres que naixen estrellats. Hi ha gent que més o menys es troba la vida solucionada i altes que s'ho han d'anar currant passet a passet. Podria dir mil i una frase més!
Però bueno, com vaig vore l'altre dia en una pelque acabava:
Mentre hi haja música, seguirem ballant. I, si pot ser, amb un somriure.

Que tingueu un bon Sant Jordi!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A estes hores només té sentit anar endavant. Una abraçada ben forta i ens veiem dissabte!

Jobove - Reus ha dit...

t'envio una rosa virtual

Anònim ha dit...

No hi ha alegria sense tristesa, no hi ha recompensa sense esforç, no hi ha superació sense dificultat. L'estrella no és aquell que ho té tot, l'estrella és aquell que s'ho guanya. L'estrella no és aquell que no té mai cap dificultat, l'estrella és aquell que les supera. I tu per mi ets una estrella! Una estrella al lab perque superes les dificultats, i una estrella a la vida perque dones alegria, positivisme i un somriure als que t'envolten! Com deia Maimonides, filosof i científic, "Espero tenir sempre la força, la voluntat i l'oportunitat d'ampliar cada dia més els meus coneixements"! Així que no deixis que cap imbècil ho eviti! Una forta abraçada i molts petons!

Xavito

PD: ei, aquestes maques paraules no tenen res a veure amb el CD eh jejejeje.

Unknown ha dit...

Guapíssima! Ja sé que fa dies que vas escriure això... Però encara més dies feia que no entrava al teu blog! Més que d'acord amb les paraules d'en "Xavito"!! Res de tirar la tovallola, i endavant!(amb un respir de tant en tant, per això!)

A la vida s'ha de viure tot,moments bons i dolents, l'important és no "viure sense viure"!

Una abraçadaaaaaaaaa ben sincera des del nord!

Eva

Anònim ha dit...

llegir tot el bloc, bastant bo