divendres, 2 de maig del 2008

1 setmana després del 25 d'Abril


Avui, una setmana després de la celebració de la Batalla d'Almansa, gran diada per a la gent del País Valencià, ja quasi ningú es recorda de la gent que vam anar a Alacant per fer sentir la nostra veu. Aquest any, tot i la meva negativitat, em pensava que seríem una cinquena part de la gent que ens vam aplegar a l'IES Jorge Juan i que vam anar a replegar a RENFE el tren que s'havia averiat. Casualitat que se desprenguera una catenària el 26 d'Abril? O intencionat? Mai no ho sabrem perquè tothom sap que la desinformació és el pa de cada dia de RENFE.
Doncs res, després d'aquella diada que et permet vore la gent que veus d'any en any (són companys de manis) tot continua igual. L'últim exemple seria l'enviament a la pressó a una alcaldessa demeocràticament elegida i que, com que no s'ha pogut aprovar les diverses mocions de censura ara l'envien a la càrcel. Vivim en un estat democràtic o sols ens omplim la boca dient que vivim democràticament i aixina s'autoenganyem?

3 comentaris:

Joan Arnera ha dit...

Benvolguda Empar,
Aprofito aquest comentari per anunciar-te que, amb una colla de blocaires que compartim la simpatia per ERC però que discrepem de la línia que la direcció actual ha imprès en el partit, hem creat el portal de blocs Blocs amb Estrella amb l’objectiu de donar suport a la renovació d’Esquerra Republicana de Catalunya, un canvi que entenem que només pot arribar de la mà de
Joan Carretero i Rut Carandell.

Vist que els mals de la situació actual que pateix Catalunya provenen en bona part de les decisions de Carod i Puigcercós, crec que hem de començar per aquí. M'agradaria que hi fessis una visita i que t'hi adhereixis si t'engresca la idea. Seria bo que et pengessis el bàner i si fas un article sobre el tema te'l publicarem al portal.

Gràcies.
(http://www.blocsambestrella.cat/)

segalas-k ha dit...

adiu
aqui us presento el meu blog des de la Val d'Aran (Occitània)
Lo País: www.lopaissel.blogspot.com
mèrci plan
la luta contunhe

Anònim ha dit...

desemparats!!!

tu amb bloc i jo sense saber-ho..