dimecres, 16 d’abril del 2008

Noves carteres


Esta setmana ha començat la nova legislatura, amb un nou govern i noves cares i carteres. De nova creació i crec que molt criticades abans d'hora, han estat els Ministeris d'Igualtat i d'Innovació i ciència. Doncs, crec que és massa prompte posar tanta crítica damunt de la taula si encara no sabem què en faran realemnt!
De la primera, la crítica més sentida aquestos dies és que tota la matèria que este ministeri durà hauria de ser transversal i que les altres carteres haurien de portar tota aquesta matèria. És cert, però fins ara així ha sigut i no s'ha vist cap avanç significatiu. Per la mateixa raó de ser, Medi Ambient que és una cartera específica, també hauria de ser transversal i que indústria controlara els residus industrials. També Agricultura hauria d'encarregar-se del control de l'excés de l'aigua etc etc etc.
I del nou ministeri de ciència i innovació, a vore com va!
Crec que hem de donar els 100 dies de gràcia i ,potser, després renegar i denunciar tot el que no s'haja fet fins aleshores.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que no serveixi com a precedent, però estic d'accord amb tu Emparito. Tot i això, si que tinc una crítica, i és el que jo anomeno la política social de boquilla! Si que crec que es criticable el fet que es crei un ministeri sense funcions determinades i amb un nom dificil de determinar. Ministeri d'Igualtat? Igualtat per a qui? De moment només sembla que sigui pel tema de les dones, pero i la igualtat entre les clases socials? I les edats? I les races? Ja va passar la legislatura anterior amb el ministeri de Vivenda. Semblava que només pel fet de crear aquest ministeri ja volia dir que el govern era sensible a aquest tema... i tots hem vist els resultats. No ens enganyem, pel fet que crein un ministeri de la Igualtat, no vol dir que hi creguin!
Tot i això, et faré cas, perque després no em critiquis jejeje, i els hi donaré els 100 dies de gràcia, per aquest ministeri, i per tots...

Xavito

Jobove - Reus ha dit...

que si cent dies, que hara paro per les eleccions autonòmiques, que s'està estudian la lei, que si no hi ha presupost i total han passat cuatre anys i no en fet bo i res com sempre, QUE BONITO ES EL MAR MEDITERRANEO, LA COSTA BRAVA Y LA COSTA DEL SOL........

petonets

Empar Crespo ha dit...

A vore si és veritat que fas cas, i no vas donant les esquenes quan te van parlant per ahi!jajajja