dimarts, 17 de juliol del 2007

Prohibicions


Hui, llegint vilaweb he pogut llegir que el govern valencià ha prohibit el festival Rock a la Mar que es farà l'últim cap de setmana de Juliol a Dènia. Les causes són: "el festival no té relació amb el port i congestiona el trànsit als accessos al Moll". Que no ens xuplem els dits! A qui volen enganyar? La única raó de prohibir el festival és perquè es tracta de grups musicals que canten en la nostra llengua! Oi, pobres, congestions en el port, i no podran anar a navegar sense fer 15 minuts de cua... Que l'America's Cup no feia cues a la ciutat de València?

A més, al meu poble ara resulta que, com era de preveure, l'Oficina d'Ús i Promoció del Valencià la tancaran per obrir una oficina de la Cultura Valenciana. Estaria bé si no sabera de quin peu coixeja però sabent-ho, fa un poquetet de por!

Quina impotència! Ara ja es comencen a vore les conseqüències del guany desmesurat del PP al País Valencià. Tornem a l'època de les prohibicions de la no tan llunyana dictadura! Ja tardaven en actuar com sols ells saben fer. Ho tenim realment difícil però no ens podem resignar, no podran davant un poble en moviment!

Ara més que mai, i durant els propers 4 anys, hem d'estar per totes! Cal lluitar per mantindre la nostra vida, la nostra llengua i la nostra cultura desperta!


Tots els meus ànims a l'organització del Rock a la Mar i de tots els festivals de música en valencià que es realitzen arreu del País Valencià!


3 comentaris:

Ulises ha dit...

Sembla que ara l'han autoritzat, a veure que no s'ho repensin un altre cop.
haha.

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2494858

He entrat a l'UPF! :)

Empar Crespo ha dit...

Enhorabona Ulises!
Ara a treballar i a disdrutar de la carrera, a mi em va agradar molt!

I sí, ja han autoritzat el el Rock a la Mar però noho havia pogut actualitzar!

Bon estiu!

Jobove - Reus ha dit...

ara el faig ara no el faig

peperos peperos

salutacions des de Reus