dilluns, 16 de juliol del 2007

Què farem d'esta joventut?


Ja feia temps que no escrivia però la feina apreta i resulta difícil trobar temps per a una mateix. Però, ara ja està recuperat el ritme d'escriptura de tant en tant!

Aquest cap de setmana passat he estat aïllada en la 12a edició de l'Acampada Jove a Sant Celoni. Una trobada que des de ja fa molts anys no falle mai, tot i que els diumenges post-acampada es passen pitjor cada any que passa. Sempre va bé trobar-se amb la gent que des de fa temps, tot i que lluita pel teu somni, no es veuen massa sovint!

Però no volia parlar de l'Acampada, sinó d'un tema que durant aquestos dies m'ha sobtat moltíssim. Resulta que la Universidad Católica de València ha tingut més de 550 sol·licituts de matrícula per als estudis de medicina, titulació NO HOMOLAGADA PER LA COMISSIÓ D'ESTUDIS DE L'ESTAT ESPANYOL. I gràcies a la Generalitat (de tots els valencians???) tindran un campus com Déu mana!Quan tots aquestos estudiants, fills de pares que puguen pagar els més de 6.000 euros a l'any, acaben d'estudiar, on exerciran la seva professió? Quina culpa tenen estos joves de ser unes titelles dels polítics i altres representants?
Cal una joventut que sàpiga lluitar pels seus projectes, que tinga clar les seves idees i que les sàpiga defendre. Hui en dia es viu massa bé amb les play-station i d'altres per poder lluitar i perdre el temps en política. Però política és tot i això és difícil d'entendre!