dilluns, 30 de juliol del 2007

Obert per obres!


Demà, 31 de Juliol i per a molts el principi d'un mes de vacances, de desconnexió de la realitat i de viatges... tot això que es fa en els mesos de vacances. Quina sort! A mi, encara em queden uns quants dies per disfrutar de molt benvolguts 15 dies de relax i d'oblidar-se del "labo"; ja queda menys!!!!!!!

Però no tots tindran vacances. S'acosten les eleccions generals i, com a conseqüència, els obrers hauran d'afanyar-se en acabar una autovia que està ja més de 5 mesos en obres (ampliació d'un carril en la CV-35 o carretera d'Ademús). Clar, això d'aprofitar els mesos d'estiu per fer obres en les grans ciutats s'ha posat molt en moda des de fa uns anys però, de ben segur, que este estiu a València hi haurà un gentada treballant... Després tot seran grans reptes que es penjaran els diferents partits polítics. Però sempre pringuem els mateixos!

A més a més, el dimecres dia 1 d'Agost del 2007 el meravellós/espectacular equip de tots els valencians (VCF) començarà a construir el seu mega-estadi que portarà uns ingressos de milers i milers d'euros per al seu president i per al club (i també per a l'alcaldia de València que aci ningú recalifica un terreny per 2 cèntims!).

Doncs això, prepareu-vos que comencen les "vacances". Ara, des d'aci recomanaria que l'autovia d'Ademús en canvi de fer 1 carril addicional que en preparen 10 o 12 més perquè no vull ni pensar com podrà estar l'entrada de València un diumenge de futbol al mega-estadi. Si ara ja és complicat entar a la ciutat per anar a treballar o per fer qualsevol cosa... potser ara hauran de posar avionetes des del Camp de Túria fins al centre de València. En lo moderns que estan els "nostres" polítics, igual els pareix un bon remei a aquesta nova ubiacaió del Sr. Mestalla...

2 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

gràcies per tindres en compte, "naltros" fem el mateix amb el teu bloc i ens visitem sovint

salutacions des de Reus i si et fà falta rés ja sap a disposar

Anònim ha dit...

Companya!

Tens una sorpresa al meu bloc, espere em perdones :P