diumenge, 13 de maig del 2007

Gimcana per als alcadables


Segons he vist hui a les TNV de TV3, a Manresa afronten la campanya amb una participació ciutadana particular. Resulta que els ciutadans organitzen un grapat de proves als alcadables dels diferents partits i avaluen els resultats. Una de les aventures que han hagut d'afrontar era el de defendre una posició just contrària a la que el seu partit defensa. D'aquesta manera es podria avaluar l'oratòria dels caps de llista. Des de la que escriu, ja vos puc dir que no és gens fàcil de poder convèncer intentant defensar posicions ben contràries a la teva ideologia.

Este insignificatiu acte podria ser una bona opció per intentar apropar la política a la ciutadania. Cada cop més la gent està més desencantada de tots els polítics, té menys ganes d'anar a votar i sols es recorden dels governants quan els toquen la butxaca. S'ha d'intentar poder fer entendre que a banda dels magnates o aprofitosos que intente pujar al poder per viure d'allò més bé, hi ha molta gent al darrere que treballa per la gent. Ja sé que tot el que es diu en campanya electoral, com bé diuen alguns, és allò que la majoria de gent vols sentir. Però cal que participem tots! I això es tradueix en anar a votar el 27 de Maig (o votar per correu a partir de ja mateix!). SI aconseguim un 80% de participació com en les eleccions franceses indicaria que alguna cosa està canviant. I a sobre, tenint en compte les enquestes del CIS d'estos últims dies, ara més que mai cal eixir a votar!
PD: molta força per aquells compnays que estan en plena campanya!!!!A treballar ara i els 4 anys posteriors al 27 de Maig que molt sovint ens oblidem d'ells!
PD2: espere que esta siga la cara que se me quede després del 27 de Maig.