dilluns, 7 de maig del 2007

Confiança a La Pobla

Este cap de setmana, just mentre a València es celebrava la manisfestació de la Batalla d'Almansa (post anterior) al poble el PP es dedicava a encartellar tot el poble. Quina casualitat que posaren els cartells just al mig del parc on es faria el dia següent la Trobada? On milers de xiquets reclamaven poder estudiar en la nostra llengua, un fet tan elemental que s'ha convertit en tota una gimcana per als ciutadans del País Valencià. El concert de Paco Muñoz estava amenitzat per catells de la Sra. Candidata a l'alcaldia. La mateixa que es passeja pel parc un dia com el d'ahir com si ella i el seu partit ajudaren molt a l'Escola en Valencià.
D'incongruències està ple el món però este fet és pur electoralime. Així que de confiança res, podrien haver posat oportunisme i haguera quedat molt millor.

PD: Confiança és el lema de la campanya electoral del PP.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

això és lamentable xiqueta, però funciona així i si tornen a guanyar s'ho haurem merescut tots per botiflers.

Anònim ha dit...

A part de les pancartes, el problema es si torna a guanyar esta gent que ha estat quasi vint anys i han deixat el poble fet un merder, sense respectar el medi ambient, fomentant les il.legalitats urbanístiques, etc. Ja n'hi ha prou de vore gent sense escrúpols gobernant-nos i fent tot allò que es pasa per l'engonal.

Anònim ha dit...

anda y quien ha ganado??
sera por lo bien que lo hicisteis??
o es que no hicisteis nada??

Empar Crespo ha dit...

Sr. Anònim,
contestant al seu comentari, sols dir-li que ja sé qui va guanyar (=PP) i ja va estar reflexat en un altre post del mateix bloc.
I, per tot que que "hicisteis" jo no et puc contestar perquè no he treballat allà però ben segur que en 3 anys s'ha fet molt més part social que en lo que es puga fer ara. A vore per quant les escoles que prometien. Fer política no es limita a fer pancartes!

Salut i lluita!