dilluns, 12 de novembre del 2007

Per ser els millors freakis


Este cap de setmana ha sigut el XXI Congrés Nacional de les JERC a Mataró. Un Congrés que ha estat organitzat per la militància del Mareme-Barcelonés Nord i des d'aci, moltes gràcies per tota la feina que vau fer perquè ens aplegàrem allà durant 2 dies.
I res, com alguns de vosaltres ja sabreu, vaig eixir elegida com a Secretària Nacional de la Dona de les JERC. Em fa molta il·lusió portar a cap este repte i ganes en tinc i moltes. A més, és la primera vegada que una militant del País Valencià està en la Permanent de les JERC!
I valoracions polítiques del Congrés ja estan totes dites i sino,tot es pot llegir a la ponència. Però des d'aci vull agrair a unes quantes persones el fet d'estar en esta situació:.
Primerament agrair de tot cor a l'Anna Teixidó i la Georgina Oliva pel fet de pensar en mi quan se'ls va proposar el relleu de la Secretaria a la nova Permanent i, sobretot, per l'ajuda que estos dies m'han oferit.Quan m'ho van proposar estava a una Escola de Formació i, des d'aleshores que és com si no m'ho acabara de creure-ho. Mai m'haguera pensat que caurien en mi!
En segón lloc a tota la militància que em va recolzar en els 82% vots que van votar a favor. I, els que van votar en blanc, espere poder demostrar i fer el millor possible esta nova tasca.
I no puc oblidar-me de tots els meus, de la gent valenciana que va pujar, però sobretot, a l'Anna Peña. Des de que la vaig conèixer que sempre l'he tingut al costat per tot allò que necessitava. Eres un solet anna! I, a una altra persona que ja no està a les JERC per edat però que gràcies a ella estic on estic, a l'Àngels.
Ja sé que em deixe moltes persones per nomenar però la meva intenció no era fer un llistat sinó una resenya i al pas que vaig faré un testament. Espere que a tots els que no anomene em sàpiguen perdonar.

PD: i al Pere, al Joan i al Salip, espere poder contar amb la vostra experiència per poder treballar lo millor que puga.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Sra. Empar,

Li faig arribar la meva humil felicitació pel recent càrrec de responsabilitat que, des d'ahir, exerceixes amb molt d'honor, i també amb molt de mèrit.

Estic convençut que vostè serà capaç de portar amb molt d'èxit la tasca que li ha estat encomanada.

Moltes felicitats de nou, i em poso a la seva disposició pel què faci falta, i estigui a les meves possibilitats.

Rebi una salutació cordial,

Isaac

Marc Puig ha dit...

felicitats Empar

pel que és veu ara l'hem de tractar de vostè? jejejeje

una abraçada secretària


ptooo

Anònim ha dit...

Moltíssimes felicitats Empar.

Vaig tenir la sort de compartir dinar i dèries amb tu ahir mateix, i poquet em queda per dir ja.

Com bé saps, pots comptar amb mi per al que calga, com sempre.

una abraçada

herberet ha dit...

Hola Empar!

res, que acabe de llegir el teu post i ja veig que com diu el comentari anterior t'hauré de parlar de vosté, jeje!

res, simplement donar-te l'enhorabona!

que et vaja molt bé i tingues molta sort.

Carles

Anònim ha dit...

Felicitats Secretària!

Ja sabeu que al Maresme sempre sereu ben acollida i hi trobareu el bon clima del tròpic esperant-vos.

Una abraçada!

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Aixó del tracte de vos va estenent-se eh! xD


Moltes felicitats Empar! Espero que al teu pis sapigues trobar la teva habitació soleta...

xDDDD

Salut!

Anònim ha dit...

Estigues segura que seguim a totes les trinxeres. Entre elles, la que defensa l'Assemblea Nacional de Dones de les JERC. Salut!

Anònim ha dit...

Felicitats pel nou càrrec i endavant amb totes! Des de Constantí comptes i comptaràs amb el nostre suport!

Visca les dones lliures!

Dani

Anònim ha dit...

Felicitats, Empar, per la nova responsabilitat. Gràcies a tu, els homes dels Països Catalans esdevendrem rectes i obedients. No, ara seriosament, tens la confiança de molts per avançar cap a la plena igualtat.

Empar Crespo ha dit...

Moltíssimes gràcies per tots els comentaris. Ja vos demanaré tots els consells que necessite, perquè tot i que feu la conya del "vosté" (cosa que em fa sentir-me més major!), no sóc ni seré res sense vosaltres!

Per cert, l'habitació ja la tinc controlada, Jordi :-P

Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Com jo soc més gran que tu et tutejaré, només faltaria que em fessis sentir més gran del que ja soc!!!, res, fa poquet poquet que ens coneixem "in person", però mira, t'ha tocat, m'has caigut molt bé,...
Res que moltes felicitats per la nova responsabilitat (no m'agrada dir "felicitats pel nou càrrec, ja veus soc de la vella escola, hehe)
Algunes i alguns dirien, espero que aguantis el "marrón" que et vé...jo et dic: estic segur que aguantaràs tot el que vingui, sigui d'on sigui.
En tot cas molts ànims i per tot alló que necessitis només cal que xiulis...bé, per ser pràctics, em truques...així t'assegures la resposta....

Núria ha dit...

Guapa,

me n'alegro molr que sigui tu qui agafis el relleu en aquesta secretaria. Han estat uns anys dur que entre les Annes, la Gin, la Sara,... i una servidora hem aconseguit tirar endavant la Secretaria de la Dona i l'AND... Malgrat darrerament m'hagi aïllat molt de tot aquest món, saps que pots comptar amb mi pel que faci falta.

Un petonàs

Núria

Anònim ha dit...

Empar, moltíssimes felicitats! Ie ja tinc ganes de veure't en plena acció.

Per cert, tinc adreça nova de bloc!!

Petó!

Anònim ha dit...

Empar, moltíssimes felicitats! Ie ja tinc ganes de veure't en plena acció.

Per cert, tinc adreça nova de bloc!!

Petó!

Marc Arza ha dit...

Empar,

A l'Olla de Grills s'ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T'hi apuntes?

Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Anònim ha dit...

Ja t'ho he dit personalment, però també volia fer-ho públicament, amb molt d'orgull que ens representes a tots els joves (i no tant joves) a la Permanent del les JERC.
FELICITAS, endavant i molta feina!.
Qualsevol cosa que necessites, ja ho saps.

Àngels Egea