dilluns, 19 de novembre del 2007

I després ens queixem!


Tornada de València cap a Barcelona: cotxe per arribar a l'estació del Nord, després tren fins arribar a Tarragona, bus per arribar a Barcelona i metro fins arribar al pis. Sí, estava per comprar una entrada a les Golondrines de Barcelona per tocar la mar i traure'm un bitllet d'avió per fer Reus-Barcelona i així poder tocar TOTS els transports del món.
Sí, 5 hores quan el trajecte el faig quan no hi ha obres de TGV en 3. I per què he de patir jo estes obres que no utilitzaré mai? Després diuen qui és solidari i qui no! Però, senyora Maleni, no patisca que jo de paciència en tinc. De fet, mire si confie en RENFE que ja ha comprat uns altres bitllets per anar al pont a casa!
La gent que patix el tren (rodalies) es queixa a la feina, a casa, amb els amics... Però, companys i companyes, estes queixes no ixen dels nostres cercles. A vore quanta gent afectada i diu estar tan farta acudix el dia 1 de Desembre a la mani a Barcelona. Estem en una societat on és molt fàcil queixar-se però molt difícil mobilitzar-se. Així que remugar als companys no fa massa efecte. Cal que ens plantem tots el dia 1 de Desembre per poder acabar en el logotip que, tot i que està en espanyol, té la seva gràcia!

3 comentaris:

Oriol Nicolau i Tell ha dit...

Això de la Renfe ja sembla la història del mai acabar. Després d'un any de retrassos incomprensibles, arriba el TGV, i ens el cancel·len, a més tot començar el curs... L'altre dia no ens van tornar el bitllet després de més d'una hora de retard, perque segons ells havien estat 29 minuts, i clar si no en fas 30 no se't torna res... quina barra!
Fins dimecres!

Anònim ha dit...

M'oferesc per deixar-te un patinet d'Amena (ara conegut com a Orange) per completar el trajecte.

Fora conyes, el problema de rodalies va més enllà del transport metropolità, ja que centenars de joves valencians agafen l'euromed cada dilluns al mati per anar a estudiar a Barcelona. Ja és un problema d'articulació dels Països Catalans que fa massa anys que dura.

Ens veiem el cap de setmana i a la mani del dia 1

Adam ha dit...

man germana al final agafa el bus barcelona-terres de l'ebre. li surt per 3 euros més, però arriba a hora, igual tens busos directes valència-barcelona.

mira-ho i t'estalviaràs maldecaps