dilluns, 3 de setembre del 2007

El món ha de saber-ho: per una nova acció coordinada de la blogosfera

Avui rebia este mail. Supose que molts de vosaltres ja els tindreu penjats en els vostres respectius blogs però per si de cas, ajudaré amb un granet més de sorra.

Davant les agression feixistes que contínuament estem sofrint al País Valencià i la impunitat de les autoritats polítiques cal que intentem canviar un poc el món des de la blogosfera. És per això que me sume a la proposta realitzada per Xavier Mir. Es tracta d'un visionat massiu del documental sobre el cas d'Èric Bertran realitzat per Xevi Mató, subtitulat a l'anglès per Heather Hayes i disponible a YouTube. Fins al proper 2 de setembre cal donar a conèixer la iniciativa mitjançant apunts als blocs i webs així com també l’enviament massiu de correus electrònics per a escampar en progressió geomètrica aquesta proposta.
A partir del 3 de setembre i fins al dia 9, es tracta de visitar tantes vegades al dia com siga possible el lloc on hi ha penjat el reportatge per tal que puge posicions al rànquing i entre al circuit dels més vistos. Si encara no l'havíeu vist, aprofiteu per veure'l.