diumenge, 7 de gener del 2007

1707-2007

Ja portem uns quants dies de l'any 2007 i encara no havia sigut capaç d'escriure res, i no serà perquè no han passat coses en estes últimes setmanes, i de molt trascendentals!
Este any es conmemora els 300 anys de la batalla d'Almansa, una batalla que suposa un canvi trascendental per a la societat valenciana. I, coincidint amb aquesta celebració, va i resulta que en Maig seran les eleccions "autonòmiques" i municipals a casa nostra. La cosa, de moment, no és que pinte molt favorablement per a les esquerres, però esperem que almenys siguen aconseguim uns millors resultats que tots aquestos anys de repressió del PP. Així, a nivell de la Generalitat em conformaria amb que el PP perguera la majoria absoluta i almenys no tingueren la paella pel mànec. La cosa estarà difiícil perquè esta gent del PP ho tenen tot controlat. Si no, per què organitzen la America's Cup just en l'any de les eleccions? Com és que inaguren el Palau de les Arts (sense comentaris el trencament de l'escenari) just l'any anterior de les eleccions? Pures coincidències.
I a nivell municipal, on conec més la situació i m'és molt més proper, la cosa no té massa bon color. Com ja he comentat anteriorment aci mateix, la coalició sembla que funcione més o menys bé però és clar, porten vora 5 mesos sense poder governar perquè no tenen majoria i això crema molt als polítics i als ciutadans que sols veuen com es van executant PAIs, camps de golfs i tallant la carretera per poder fer més amples les voreres. Hi ha encara massa incertesa tenint present que sols estem a 4 mesos de les eleccions i que des del gran partit perdedor, PP, la seva dirigent no deixa de fer la política més rància i més faltona del PP del Sr. Zaplana.
Com que el desig de guanyar les esquerres al meu país no me'l poden concedir els Reis Mags, a més, ja arribe tard per demanar-ho, la paraula la tenim tots nosaltres el dia 27 de Maig. Esperem que la maduresa es note i que en l'aniversari de la Batalla d'Almansa no tornem a repetir les errades del passat.

3 comentaris:

Vanessa Casado ha dit...

Escolta, et deixo un "meme" al blog!

Anònim ha dit...

Bones Empar! per fi poder lleguir-te desde aquelles terres ;) ara te enllarçaré al meu bloc.

Salut, i visca el País Valencià!

Cap de fibló ha dit...

Bon dia Empar. T'he trobat de pura xamba. M'agradat molt el teu bloc, i molt especialment el post que publiques sobre el 300 aniversari de la desfeta d'Almansa. Un tema que, ai il·lús de mi, pensava temps fa, que despertaria la consciència del molta gent al nostre País Valencià. Érro Micalet!! Bé, ací tens l'enllaça al meu bloc on barrege el meu repte vital d'enguany, amb les meues inquietuds identitàtires. Et "penjaré" al meu bloc. Independència pels Països Catalans !!!