dimarts, 7 de novembre del 2006

Il·lusionisme


Ahir, mentre feia el camí de tornada a casa després d'un llarg dia de treball, vaig passar, com és habitual, per davant de la seu d'Esquerra i em vaig trobar amb un grup de gent que xiulava en contra de la decissió d'Esquerra de tornar a formar al tripartit. En ocasions trobe que la gent critica sols pel fet que tenim el dret de criticar sense avaluar el per què de les seves decissions. Tot i que aquesta no és la solució que jo esperava, crec que s'ha de donar al nou govern d'Entesa una oportunitat i que continuen fent la feina ben feta i que aprenguen dels error que tots 3 van fer la legislatura passada; ningú naix ensenyat!
I, extrapolant la sitaució política del Principat al meu xicotet poble, sols se m'obrin els ulls al pensar que potser una pacte d'esquerres poguera acabar amb la presència del PP més rància i carca. Sense oblidar que la comarca d'on sóc, Camp de Túria, és una de les que més militant del PP té en tot el País Valencià, aquest partit en el meu poble ha fet "estragos". Després de patir 23 anys (des de l'any en el que vaig nàixer) el PP vam poder canviar el govern amb un tetrapartit: nosltres més xulos que un vuit!. Ara però, les coses ja han canviat, un soci ha eixit (UV) i els altres 4 (barreja explisova: escisió PP, PSPV=PSOE,Bloc) no poden fer res perquè no tenen la majoria de concejals. Cada cop veig més difícil imaginar que un dia l'esquerra governarà al meu poble, però és que es necessita un pacte tan, o tan poc, sòlid com el govern d'entesa del Principat. Igualment, podria parlar a nivell de la Generalitat del País Valencià. Cada cop que sent la gent renegant del govern d'esquerres sempre pense: com es nota que no heu patit una majoria absoluta de 23 i 12 anys respectivament d'un PP dels PAIs, de destrucció del país... ? A tota aquesta gent sols els demane que valoren el nou govern com a mal menor.

1 comentari:

Vicent ha dit...

Hi ha que vore quin blog mes xulo t'ha quedat...Doncs res, agafe aquesta entrada, no per res en especial, sols per ser l'última... Quan l'altre dia et vaig enviar(escric el perifràstic per a que els teus companys no flipen massa...) el sms, no havía llegit el teu blog, però que apropiat vaig ser,no? Mentida, l'havia llegit, però no l'article de Ferran Torrent(no?). Per això em fa gràcia l'assumpte, pareix com si volguera contestar-te... Però no Desemp, era sols perque ja era hora de donar senyals de vida... Ja saps que pots clavar-te amb el Bloc tot el que vullgues...mentre no em toques a Coalición Valenciana en tinc prou...jeje! I per cert no estic al Bloc, almenys per ara... A vore quan ens fem un café i et "valencianisse" un poc, no en el mal sentit, sols que tornes cap al nord amb el nostre apitjat... Salut!
PD: Per cert, sent la derrota electoral...;-)