dissabte, 16 de maig del 2009

Tinc ganes de contar la veritat

Aquesta és la frase més repetida pels 2 imputats al cas Gurtel del PP del País Valencià (ells l'anomenen PPCV). La setmana vinent declaren tots dos (Camps i Costa) i mantenen els càrrecs com si aci no haguera passat res. Com a valenciana i ciutadana d'una país anòmal, demane la dimissió de totes dues persones. El que no tenen és vergonya!
Les Corts Valencianes han demanat per activa i per passiva que el president compareguera donant explicacions a tota la ciutadania. Mira per on, cap dels dies que estava en l'ordre del dia va aparèixer per les Corts. Però això és servir a la ciutadania? Si no té res a amagar per què no parla en públic clar i ras? Doncs no, ara va de víctima i amb moltes ganes d'expressar-se.
No sé a qui prenen el pèl, millor dit, no vull saber-ho. El més trist de tot és que després de fer el que volen, sense governar per al poble sinó per a ells mateix, al país del mesinfot no passa res. NO patiu, votants i fidels del PP, que tornaran a guanyar. Això si que és una costra nacionalista!Ja tenim l'exemple de l'altre honorable polític castellonenc, el Sr. Fabra...
Quin país que tenim!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu