dissabte, 8 de desembre del 2007

Nova pujada = INDIGNACIÓ


Quina vergonya més gran! La gent del poble no s'entera de totes aquestes pujades monumentals que el Govern de La Pobla de Vallbona estan duent a terme però és vergonyós tindre a polítics d'este tipo.
Ara resulta que no només pujen els impostos sinó que augmentaran els anuncis del partit del govern pagats per fons públics. Senyors i senyores, el pressupost de protocol i publicitat del poble ha pujat de 36.000 euros en l'any 2007 fins a 70.000 euros pressupostats per a l'any 2008. Tot açò el poble no s'entera, per què no es fa saber a tota la població i s'ha de filtrar via internet?. Es pensen que la ciutadania en vore els carrers enllumenats per a nadal i una mascletà per a les festes del Rorsari i de Sant Sebastià ja té prou? Però, l'oposició per què no informa? Són diners públics que ixen de TOTES les butxaques i tots ho hauríem de saber.
Indignació em crea que els polítics actuen tal i com ho fan. Ara prepareu-vos que ixirem a 5 cartells d'eixa campanya de "Agua para todos". A encartellar el poble s'ha dit. Encara que amb eixa partida pressupostaria supose que a una bona contrata de subcontrates de més sub-subcontrates deuran arribar!

Espere que tots els meus veïns de La Pobla que lligen el post els servisca per enterar-se i fer passar la veu a la resta de la ciutadania. Encara que siga pel boca-orella hem de fer arribar al poble totes aquestes notícies. Si sols es queden en Internet no podrem fer res!

3 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

sempre et queda fer planfets com anys enrera i pegarlos pels carrers, a vegades és més efectiu

salutacions

Anònim ha dit...

Molt bé el vídeo! Per això vull la independència.cat

jo@n ha dit...

Xé, mira qui m´he trobat fent un tomb per la xarxa, a la senyoreta Empar !

Per cert, bona intervenció al vídeo de Per això vull la independència.cat

Salutacions !