dimecres, 28 de novembre del 2007

A guanyar diners, on estan, on estan?

A alguns de vosaltres us deu sonar esta mítica cançoneta del programa del Monleón " La Paella Rusa". Els qui no vos sones ni la cançò no l'Orxatera valenciana, ja vos ho contaré un dia que té és de la magnífica cultura que dóna Canal Bou.
Però el títol va més enllà al programa. M'ha vingut al cap quan vaig llegir l'altre dia a l'Edeta que a La Pobla es pujarà entre un 3,8% i un 50% els impostos de la ciutadania! Apreteu el cinturó que ens ve una revolta! Sí, ens pujen els impostos per 2 raons bàsicament:

a) per poder pagar-se l'increment de sous que s'han fet TOTS els concejals, incloent la pujada brutal del sou de l'Alcaldessa Sra. Mª Carmen Contelles. Si no recorde malament, en l'anterior legislatura els qui ara mateix estan manant van aprovar amb l'ajuda de l'estimada U.V. (i no és Universitat de València) que els sous dels concejals i de l'anterior alcalde no sobrepassara els 600 euros. I ara, què passa? Que no arriben els senyors concejals i alcaldessa a final de mes? Sí que em sap mal!

b) per poder realitzar la política social inexistent de La Pobla. Perquè de política social crec que no se sap massa la definició. I les escoles? Després de 6 mesos d'estar a l'alcaldia encara no s'ha parlat de la nova escola que recorde que en una pancarta van posar que estaria ja feta amb el PP. I la guarderia? Que no s'inagura?

Bueno, si per casualitat voleu viure a La Pobla de Vallbona, penseu que els impostos ara es pujen i molt!. I per al qui ja vivim, a lluitar que encara som joves!

PD; del concurs de la TV Pobla ja en parlaré un altre dia. Si és que el meu poble m'encanta perquè de posts no me'n falten...

2 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

Que se na fet del Monleón ? era el mes fresc que ha tingut el Canal Bou

salutacions

Anònim ha dit...

concejal=regidor