dijous, 12 d’abril de 2007

Periodisme d'engany.

Ara mateix, mentre estic esperant una incubació al laboratori (sí a estes hores i jo per aci encara!) estic mirant el video que TeleMadrid va emetre esta setmana. Realment m'ha fet pensar la falta de profesionalitat d'aquestos que s'anomenen periodistes. Però quina manera de manipular la informació. Com es nota que no han viscut a BCN perquè encara no he vist cap lloc encara en el que no e'entenguen en castellà. Però què pensen tota aquesta gent?
És la mateixa gent que en l'atemptat de l'11 de Març afirmava que havia sigut ETA l'autora de tal masacre. I, després de molts anys, ahir vam poder escoltar una enquesta en la Noche Hache en la que molta molta gent afirmava que els autors eren ETA, PSOE o inclós el Carrillo.

Srs. Periodistes que malinformeu, la vostra funció és informar i no desinformar a la gent. O sinó, què opiniarien d'arquitectes que feren cases del revés? O d'investigadors que s'invesntaren totes les dades? Totes les professions quan resalitzen la seva feina malament són ràpidament condemnats. I aquesta gent que s'encarrega de manipular la informació què passa d'ells? Quan de temps més els haure, d'aguantar? Igual és normal en un país com aquest on cada cop pareix que res té control...

1 comentari:

Anònim ha dit...

No, seguramente la mayoría de los periodistas de Telemadrid no comparten esa manipulación tan flagrante.

Una cosa es Telemadrid y otra el ejecutivo regional (El País)

Debería dar que pensar también el hecho de que algunos trabajadores de Telemadrid han creado un partido político, precisamente para denunciar esa manipulación.

Y cito:

En un comunicado, los representantes de los trabajadores consideran que el documental, “en cuya elaboración no ha participado ningún trabajador de Telemadrid”, es una muestra más de “la utilización partidista y sesgada de un medio de comunicación público”. Aducen que, desde el primer segundo de la narración, el documental toma partido por la posición de que los castellanoparlantes son perseguidos en Cataluña, donde sostiene que es casi imposible hablar otra lengua que no sea el catalán.

Salvemos Telemadrid se constituye en partido político