dijous, 22 de març del 2007

Comiat de Llach

Este cap de setmana Lluís Llac s'acomiada dels escenaris oferint 2 espectacles al seu poble natal, Verges. En un principi sols estava programat 1 concert, però vist l'èxit de venda (en 30 minuts es van vendre les 1500 entrades disponibles) l'ajuntament va organitzar un per demà mateix on augmentaven les entrades a 5000. De totes maneres, com era d'esperar, complet absolut.
Ara cal fixar-se en els nous cantautors que venen darrere. Hi ha de molt bons i cal fer-los costat!
Les cançons de Llach ja me les cantaven els meus pares quan era xicoteta sense entendre la lletra. Ara, ja majoreta, les continue sentint i escoltant. Espere que tots els que puguen estar al concert li donen el comiat que es mereix! Per TV3 el retransmitiran en directe, ara bé, gràcies a la Generalitat Blavenciana no es podrà seguir al País Valencià. Les espectatives de tancament cada dia que passa són més imminents. I ara què hem de fer els ciutadans? Quedar-nos en els braços creuats o tornar a menejar fils i tornar a pegar-se contra la mateixa paret del PP? La cosa comença a ser cansina quan cada cosa que vols demanar et toca pegar-te amb els colzes amb tot el món per poder viure en llibertat. Però tot i això, cal lluitar i ser el poble en moviment que mai no ha fallat.

1 comentari:

Empar Crespo ha dit...

Sols afegir que just l'últim concert de Lluís que vaig poder anar va ser al meu poble, La Pobla de Vallbona, després de l'etapa de cendura de 22 anys de PP. Encara que ja fa un temps, sempre el recordaré com el millor que he estat.
Ara a continuar el viatge a Itaca que vam encetar amb ell. Hem de pregar que el camí sigui llarg.