dilluns, 18 de desembre del 2006

Enhorabona, Marató!


Ahir vàrem poder vore durant tot el dia l'emisió del programa més característic d'estes èpoques a TV3: La Marató. Des de ja fa uns quants anys que m'agrada vore-la quan puc per vore com es va desenvolupant les donacions de tots els ciutadans. Tant m'agrada el programa com els anuncis que, enguany, ha sigut el millor que recorde en temps! Cada any que passa pareix que ho senta més, són ploreres consecutives al vore que la gent patix i que encara no es pot solucionar els efectes.

Quan ara fa dos anys van replegar diners per investigar sobre el càncer, mirava el programa amb el meu tiet que 5 mesos desprès va morir conseqüència d'esta epidèmia del segle XXI. Ara, cada any faig la meva donació, que per poca que siga, no deixa de ser un granet més de sorra per servirà per a poder fer la recerca que ens permetrà combatre totes aquestes malalties. A banda de poder avançar en la curació de les mateixes, estes iniciatives m'alegren molt des del punt de vista d'investigadora. Cal que la societat es consciencie molt més de la necessitat d'avançar en la recerca biomèdica per poder abordar els problemes de salut de la ciutadania.

Doncs res, sols agrair a TV3 per la bona iniciativa, als presentadors i a tota la gent que amb la seva bona voluntat ha pogut fer de la Marató un programa de referència fins fora del Principat!

1 comentari:

Marc Arza ha dit...

Jo vaig començar a fer-hi aportacions fa tres anys i espero no fallar. Mentre em vagin bé les coses poden comptar amb els meus eurets.

Ara, espero fer el pas següent i organitzar-ne alguna de grossa l'any que ve per recollir una bona calerada.

Fins aviat,
Marc
www.catalunyafastforward.blogspot.com