divendres, 21 de setembre del 2007

Carta Oberta


Sra. Alcaldessa de La Pobla de Vallbona:
Fa unes poques setmanes va començar el nou curs escolar 2007-2008. Enguany, milers de xiquets i xiquetes tornaven a l'escola com cada any. De moment, no deixa de ser un Setembre qualsevol. La diferència el nou curs és que a l'alcaldia ha canviat el govern i vosté n'és la màxima responsable.
Aquest any, recordant les pancartes que vostés mateix van penjar en plena campanya electoral, pensava que en La Pobla ja no hi haurien més barracons, els xiquets ja no tindrien problemes per accedir al Mas de Tous perquè l'Ajuntament disposaria de transport públic i el menjador ja no suposari un problema per als pares dels nens. Doncs, tot i que no tinc encara xiquets, res no ha canviat. Problemes en el transport, discussions en les ajudes als menjadors i, el que és més trist barracons a "punta pala". Val, em poden dir que no han tingut temps ni pressupost per portar a cap nous edificis, però eixa no és l'excusa. Si fóra aquest el problema, no s'hagueren omplit la boca inagurant uns barracons canviats de color. Feia falta canviar de color als prefabricats per anar com una deessa a inguarar-los?Així es quedaran durant molts anys, vista l'experiència!
Ara ja fa mig any des que van arribar el nou executiu al govern, no es podia construir un col·legi nou en 2 anys? Doncs en el temps que estan vostés ja podrien tindre el plànol signat i començant la les obres. Així que no ens enganyes, tot era pur electoralisme.

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

parole parole parole, tan solo parole !!!!

petons