diumenge, 11 de febrer del 2007

RENFE, INDIGNANT!


Després de vore la propaganda tan "bonica" que REFE ofereix de les obres de l'AVE, m'he recordat que havia de traure uns bitllets del trajecte BCN-VLC per al mes de Març. He d'anar a casa i com sempre que baixe, ho faig en tren més que res per comoditat! Doncs bé, quan he entrat a la meravellosa web d'aquesta empresa que té el monopoli del transport ferroviari, renfe, m'he emportat una gran sorpresa. La majoria de trens que realitzaven fins ara els HAN SUPRIMIT. Davant de la manca d'horaris he pensat que era error de la web i he trucat al Servei del Client per assabentar-me d'aquesta situació.
És indignant que en un trajecte tan sol·licitat, de cop i volta, suprimisquen el trajecte sense informar el perquè ni informar als usuaris.
Cal una reforma del sistema ferroviari del nostre país. Damunt que els preus no són gens asequibles per a la gent que realitze el trajecte prou sovint, fan el que volen sense tindre en compte les necessitats dels usuaris! JA ESTÀ BÉ! Van comencçar suprimint el Bono-City (era un bonus que feia un poc de descompte quan utlitzaves el tren BCN-VLC més de 4 cops en 2 mesos) i ara, de cop i volta, xas, a suprimir trens!
Desprès fan propagandes de paissatge boniqcs, invertixen els diners en un AVE que connecta Madrid-Barcelona i, mentrestant, les rodalies i les altres llagues distàncies, que els foten! I què fa els responsables del ministeri de Foment de l'Estat Espanyol? Mentre, els usuaris pagarem les conseqüències. Sempre,a pagar-ho, "poca-ropa".