diumenge, 12 de novembre del 2006

Som un PAIs no un PAI!

Al voltant del riu Túria hauria d'haver la títpica zona verda on hi ha fauna i flora típica de les zones de rius. Però resulta que han pensat que era millor substituir-ho per finques i xalets, sí, com hi ha tan alta taxa de natalitat a la meva comarca es necessita cases, cases i més cases. Així,des de l'aire podrem saber quin és el recorregut del riu seguint la quantitat immensa de cases; gràcies per pensar amb els ciutadans.
Però no tot s'acaba aci! Com ja hem vist, en les últimes setmanes la Unió Europea ha sancionat a la Generalitat per la política urbanística del País Valencià i els obliga a deixar unes hectàrees de zpna verda per poder contrarestrar tanta construcció. Doncs bé, ara per poder complir la nova normativa, han anat a fotre als poblres llauradors que tenen collita baixa de la Pobla. A la meva comarca hi ha molts més pobles, la majoria governats pel PP, i resulta que ara construiran un "PARC NATURAL DEL TÚRIA" exclusivament en terme de La Pobla (que curiosament no té el PP en el govern!). I clar, quina coincidència que els pobles que tenen més riquesa ecològica s'han oblidat d'ella i ara faran PAIs i en els pobles on tenim, com a molt cebes i tarongers, va i declaren els terrenys com a parcs naturals.
Una vergonya d'un pais on pensen que el ciment és sinìnim de avenç de la societat en canvi de reconèixer que és un retrocés important per la ciutadania. Sols uns quants eixen guanyant d'aquestes actuacions: els especauladors guanyen i els llauradors i la gent d'anar a peu perdem!